Help

Op deze pagina zijn antwoorden te vinden over de meest voorkomende vragen van spelers. Mocht jouw vraag er niet tussen staan kun je ons altijd via het contact formulier de vraag stellen.

Plugins

Om onze online spelletjes te spelen, moet je drie (gratis) softwareprogramma's op je computer hebben geļnstalleerd: Java, Shockwave en Flash. Gebruik onderstaande link om te controleren of je (de laatste versie van) deze software op je computer hebt staan.

Klik hier om te controleren of je browser de laatste versie van deze plugins heeft

Macromedia Flash Player Macromedia Shockwave Java

Het spel werkt niet of niet goed. Wat kan ik doen?

Controleer eerst of je de goede plugins hebt om de spellen te kunnen spelen.
Het kan ook zijn dat het spel niet werkt, omdat je internetverbinding te langzaam is. Sommige spellen hebben een aantal minuten de tijd nodig om te laden bij een langzame verbinding. Spellen kunnen soms gekoppeld zijn aan de website van de ontwikkelaar, hierdoor is de laadtijd afhankelijk van de server snelheid van de ontwikkelaar.Als die server problemen heeft kan het daarom zijn dat het spel op deze website niet goed werkt. Vaak werkt het spel na enige tijd weer goed. Het kan ook zijn dat de instellingen van je firewall te scherp zijn ingesteld en dat je geen cookies mag ontvangen. De meeste spelletjes op onze website proberen cookies op je computer te zetten, om zo scores bij te houden. In dat geval kun je overwegen om je instellingen voor onze website iets minder scherp in te stellen.

Ik wil Coregames.nl instellen als startpagina. Hoe kan ik dit doe?

Je hebt 2 opties waarop je Coregames.nl kunt instellen als startpagina.

Optie 1:
Ga naar "Start" en klik op "Configuratiescherm/Control Panel".
Ga dan naar "Internetopties/Internet Options".
Je ziet nu bovenaan een tekstvlak. Vul hier http://www.coregames.nl in.
Klik dan op "Toepassen/Apply" en daarna op "OK".

Optie 2:
Ga naar "Extra/Tools" in je browser en klik op "Internetopties/Internet Options".
Je ziet nu bovenaan een tekstvlak. Vul hier http://www.coregames.nl in.
Klik dan op "Toepassen/Apply" en daarna op "OK".

Er staan zoveel Koreaanse/Chinese spellen op de website, kunnen jullie daar iets aan doen?

We begrijpen dat de meesten geen Koreaans of Chinees begrijpen, maar onze belangrijkste doelstelling is om spelletjes van goede kwaliteit te hebben.Deze worden vaak in China en Korea gemaakt.Wij willen ook het liefst alleen Nederlandstalige en Engelstalige spelletjes, maar daar worden er minder van gemaakt.Vandaar dat we een mix hebben van Nederlandse, Engelse en Chinese/Koreaanse spelletjes.
Om toch alle spellen speelbaar te maken voor iedereen doen wij onze uiterste best om alle spellen te voorzien vaneen Nederlandse beschrijving en instructies over hoe je het spel kunt bedienen.

Kan ik het geluid van het spel zachter/uit zetten?

Bij sommige spelletjes kun je ervoor kiezen om het geluid zachter te zetten, of zelfs helemaal uit.Maar in de meeste gevallen is de enige optie om het geluid van Windows uit te zetten als dit je echt stoort.

Zijn de spelletjes op deze website allemaal gratis?

Ja, alle online spelletjes zijn gratis te spelen.

Waarom laadt een game niet?

Controleer eerst of je de goede plugins hebt om de spellen te kunnen spelen.Het kan zijn dat je een trage internetverbinding hebt, het duurt dan iets langer.Ook kan het zo zijn dat het spel erg groot is en dat het even de tijd nodig heeft om volledig te laden.

Waarom kan ik op school geen games spelen?

Het kan zijn dat jouw school bepaalde onderwerpen heeft geblokkeerd.Helaas kunnen wij hier niets aan doen.

Hoe kan ik een spel toevoegen aan mijn favorieten?

Om spelletjes toe te voegen aan "Mijn Favorieten" moet je ingelogd zijn.Onder iedere spel (bij zylom spellen aan de bovenkant) staat een link op welke je moet klikken om het spel aan je favorieten toe te voegen.

Mijn vraag is nog niet beantwoord. Wat moet ik nu doen?

Neem voor jouw vraag even contact met ons op door hier te klikken.

EndFAQ